Naujienos

Prašymų nagrinėjimas gali užtrukti

SĮ „Vilniaus miesto būstas“ informuoja, kad dėl didelio prašymų antplūdžio ir Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos (SADM) administruojamos Socialinės paramos šeimai informacinės sistemos (SPIS) trikdžių būsto nuomos mokesčio dalies kompensacijų prašymų nagrinėjimas gali užtrukti.

SĮ „Vilniaus miesto būstas“ prašo gyventojų kantrybės ir nuoširdžiai atsiprašo už nepatogumus. SĮ „Vilniaus miesto būstas“ specialistai deda visas pastangas kuo greičiau peržiūrėti prašymus bei skuba nuraminti, kad kompensacijos bus skiriamos atgaline data nuo prašymo pateikimo dienos. Pavyzdžiui, jei gyventojas lapkričio 9 d. pateikė prašymą su visais reikalingais dokumentais, dabar išnagrinėjus prašymą ir nustačius teisę į kompensaciją, jam kompensacija bus skiriama nuo lapkričio 9 d. 

Neseniai SADM, sutrikus SPIS veiklai, skelbė sutelkusi IT srities ekspertus, kad veikla būtų kuo greičiau atstatyta bei atsiprašė gyventojų ir savivaldybių už patiriamus nepatogumus.

Taip pat sustabdytas ir prašymų teikimas per SPIS sistemą.

Visus prašymus dėl nuomos mokesčio dalies kompensacijų (taip pat ir kitus prašymus dėl paramos būstui įsigyti ar išsinuomoti), prašome teikti tiesiogiai SĮ „Vilniaus miesto būstas“ vienu iš žemiau nurodytų būdų:

  • Teikdami prašymą šio puslapio savitarnoje
  • Siųsdami el.paštu info@vmb.lt
  • Atvykdami į Klientų aptarnavimo centrą (Konstitucijos pr. 3, Vilniuje)
  • Siųsdami paštu adresu Naugarduko g. 98, Vilnius

 

 

 

 

Daugiau informacijos:

Nuomos mokesčio dalies kompensacijos mokėjimas

Prašymų formos

Dažniausiai užduodami klausimai (DUK)

SPIS sutrikimai